Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Stilinspiration: trendig look med rosa kappa

21 november 2016
Dagens outfit bjuder på en en trendig look med rosa kappa.

Dagens outfit bjuder på en en trendig look med rosa kappa.

Jag startar veckan med en dagens outfit baserat på en ljusrosa kappa ihop med slacks, stickad tröja och mössa. Basen är neutral och enkel, kappan är det som sticker ut och ger liv åt klädseln. Det här är en look som är trendig just nu.

Annons

Länkar: Kappa Cream/Zalando, mössa Ahkka/Ellos, tröja Ellos, byxa Lindex

Sugen på ännu mer stilinspiration? Kika här:

Klassisk och naturlig stilinspiration 

Stilinspiration till jeanstjejen

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Laddar