Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stilkurs, moodboards och skinnbyxor

  24 september 2016
  moodboard

  Moodboards kan hjälpa dig att utveckla din stil och få koll på vilka kläder som du gillar.

  Stilkursen på Medborgarskolan blev verkligen en succé och jag kände mig så glad och nöjd med allt. Deltagarna blomstrade och här ser du några av de moodboards som de gjorde.

  Privat jobbar jag också med moodboards och det roliga är att mina senaste har det alltid funnits med ett par skinnbyxor. Jag har nämligen längtat efter ett par i fuskskinn men inte hittat rätt. Förra året köpte ett par men de använde jag bara den här gången.

  Annons

  Men, så fick jag hjälp (och lite puff i rätt riktning) på Gillblads i Göteborg. Vid det här laget vet ni ju att jag brukar shoppa en del av mina kläder där eftersom jag upplever att jag kan släppa rollen som stilexpert och ”bara” vara en helt vanlig kund när jag går dit.

  skinnbyxor-fusk-sand

  Här står jag och tar en selfie på mina snygga fuskskinnbyxor och gula skor!

  Så här står jag nu i mina sprillans nya fuskskinnbyxor från Sand. Osäkerheten är som bortblåst! Jag till och med bar brallorna två gånger i veckan som var.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/stilexperten-tipsar-om-skor-till-klanningen/