Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Stilsnackarna var uppe med tuppen!

  7 juli 2017

  Redo för STILSNACK. Glada stilsnackare kl. 06:30 igår.

  Idag var första gången jag gick till jobbet i pyjamas! Jannice och jag spelade in söndagens avsnitt av STILSNACK. Våra kalendrar gav oss inget annat utrymme än att kliva upp i ottan och spela in. Det blev ett osminkat och lite mer ”naket” program där vi öppnar dörren till det lite mer privata.

  Annons

  Det där är rätt skönt att vi redan har hittat tonen och kan skoja med varandra känner jag. Har du som läser bloggen hunnit lyssna på några avsnitt ännu? Vore så roligt att läsa vad du tycker. Finns det månne något ämne som vi borde ta upp?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar