Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Stiltips! 3 snygga sätt att klä en stor rumpa

  15 februari 2017

  Ligger du i med träningen men tampas med några extra kilon runt rumpan och låren? Inga stress! Varför inte låta rätt plagg göra jobbet åt dig istället? Så här gör du:

  A-linjeformarde kjolen! Ett perfekt plagg som ger plats åt både rumpa och lår utan att problem. I motsats till vad man kan tro så ska du faktiskt satsa på en stark färg eller mönster. Matcha med en figurnära topp i samma färg som strumpor och skor.

  Annons

  Tajta byxan! En par tajta jeans är helt okej så länge de sitter figurnära över baken, höfterna och låren. Från knäet och nedåt är det snyggast att de släpper och sitter lösare. Med andra ord är det bäst om byxbenen är vidare nertill för en mer slimmad siluett.

  Våga visa höfterna! Försök inte dölja rumpan genom att dra ner tröjan – då söker sig bara ögat dit. Låt istället överdelarna sluta vid jeansfickorna. Det ger längre ben vilket ögat fäster sig på istället för breda höfter.

  Mer intressant läsning:

  Tips! Så hittar du rätt jeans till din rumpa!

  Bästa väskan till en kurvigare rumpa!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar