Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Stockholm Fashion Week

30 augusti 2016

Igår startade Stockholm Fashion Week och den här veckan minglar modefolket (och jag) i huvudstaden. Vet ni, att gå på modevisningar slår ”people watching” på flygplatser med hästlängder. Och då ska ni veta att jag inte syftar på själva modet. Nä, jag syftar på modeshowen före själva showen! 

Annons

En ganska stor klick av modefolket är ett gäng coola katter som verkligen inte är några panelhönor. Och jag lovar – det är minst lika kul att spana in dessa personligheter som det är att kolla på våra duktiga designers och deras kreationer.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Laddar