Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stoppa jogginskorna i duschmössan

  22 september 2014
  Duschmössor kan användas till mycket, som skoskydd till exempel.

  Duschmössor kan användas till mycket, som skoskydd till exempel.

  Mitt allra bästa tips för att packa joggingskorna är att placera dem i en duschmössa! För till hösten hör regnvåta vägar vilket i sin tur ger leriga skor. För att slippa undan den värsta smutsen  stoppar jag skorna i duschmössan (den som jag har snappat med mig från hotellet). Fiffigt va?!

  Annons

  Den kommande veckan handlar det om lite ”fiff och trix” här på bloggen. Och självklart så vill jag fråga er. Har ni några fiffiga tips att dela med er av?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/stilexpertens-outfit-i-stylingduellen/