Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stor klänningsspecial i nya numret av MåBra

  24 april 2016
  nytt nummer tidningen

  Du har väl inte missat nya numret av MåBra?

  Du har väl sett att nya MåBra nr 5 med den stora klänningsguiden är ute nu! Jag har samlat 21 snygga klänningar till olika kroppsformer som passar till lite olika tillfällen som semestern, jobbet och festen.

  Annons

  Det var en kall dag i februari som vi gjorde jobbet och helt ärligt så kändes det som att sommaren och sommarmodet med skira klänningar var långt borta.

  Vi var ett litet och tajt team som samlades på Villa Thalassa i Helsingborg. Det var jag, fotografen Simon Fritzell, makeup-artisten Maria Qvist och modellen Maria från Ladies Team och min dotter Paulina som assistent.

  i kulisserna

  Jobbet bakom en bild är omfattande. Ljuset ska stämma, kläderna ska funka i miljön och sminket ska bättras på. Här ser du vårt lilla team förutom Paulina som tar bilden.

  När man känner varandra bra, som vi gör, kan man köra full gas från början utan att det behöver bli ”jobbstressigt”. Istället blir det många skratt och en och annan kaffepaus. Fast det är ju inte alltid saker rullar på smärtfritt som den här gången. Ofta brukar den första bilden indikera lite hur dagen kommer att bli.

  modereportage

  Simon och jag är parhästar på jobbet och vi har alltid lika roligt ihop. Ibland räcker det men en blick och så vet man vad den andra tänker.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/hostmode-modereportage-och-lasarmodeller/