Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Strandhäng med Sigge

  22 april 2014

  Strandkatten Sigge IMG_0896

  Så har man laddat batterierna och är redo för en ny vecka! Avrundade påsken med en skön och stilla promenad längs havet – maken och jag, hunden och katten. Vi har aldrig haft någon katt som har hängt med på det viset men det är ganska mysigt. Har ni varit med om det?

  Annons

  Senare i eftermiddag ska jag visa er säsongens handväskor för olika plånböcker. Så låt oss starta veckan och jobba undan lite saker så syns vi här lite senare, lagom till eftermiddagskaffet ungefär. På bilden har jag på mig detta paret chinos från KappAhl, en gammal jeansskjorta från Zara men en liknande finns här.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/rabatt-pa-mina-sneakers/