Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stressed but well dressed?!

  17 januari 2015
  Solisar från Lindex shop online.

  Solisar från Lindex shop online.

  Den senaste tidens inlägg har handlat om snygga träningskläder, tipsen hur man klär sin figur och träningsskorna under 500-lappen. Därför kunde jag inte motstå att visa er något helt annat. Lindex har tagit fram de här kaxiga och roliga solglasögonen som garanterat kommer att dra blickarna till sig.

  Annons

  Det här är ju inte ett statement som jag vill stå för i vår, hade hellre sett att det stod ”Not stressed – always well dressed”. Å andra sidan kan det se ganska kul ut att glida in på kontoret med de här glajjorna (för 80 kr) och skoja med kollegorna, eller hur?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/feminina-masten-fran-50-talet/