Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Strumptrenden som gör comeback

  5 augusti 2016
  Strumpor i sandalerna är trenden som gör comeback våren 2017! Bild: bt.se

  Strumpor i sandalerna är trenden som gör comeback våren 2017! Bild: bt.se

  På tal om tofflor och sandaler, det sägs att ”strumpa i sandal”-trenden snart är här om man får tro spaningen i Washington Post som Aftonbladet rapporterade om häromdagen.

  Lagom till våren 2017 kommer vi att att sköljas över av denna nya och heta trend med att bära strumpor tillsammans med sandaler. Trenden sägs rikta sig mot män men jag vet inte. Känns inte strumpor och sandaler ganska unisex?

  Annons

  På samma gång så tänker jag också att det är skönt att vi har lite tid att hinna vänja oss vid denna heta modenyhet eller vad säger ni?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  9 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/mina-gunillor-fula-eller-hippa/