Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Styla trenden: den plisserade kjolen

  15 mars 2017

  Den plisserade kjolen är trendig i vår och så här stylar du den snyggast!

  Det kom ett mejl från bloggläsaren Cecilia som undrar hur man stylar den plisserade kjolen:

  Hej Katarina, jag undrar om du skulle vilja skriva några rader om hur man matchar den nya kjollängden som är så het i vår. Kanske baserat på längd? Jag är kort, 157cm, men älskar den här plisserade kjolarna som invaderar butikerna i vår. Jag får så klart justera längden – men hur gör jag för att inte se ut som rultig liten tant i rosa kjol?

  Annons

  Hej Cecilia! Jag tycker att du ska satsa på den knälånga kjolen. Det är snyggt att den går strax under knäet. Om du satsar på looken ovan till höger är du helträtt. Du som är kort ska nämligen se till att stoppa in toppen eller tröjan. Det är också snyggast om material inte uppfattas som allt för tjockt och bylsigt. Väljer du den vänstra looken ”tar den över” och du blir kort och satt.

  Tycker du att den knäkorta modellen blir konstig ska du satsa på hellångt. Skippa helt den vadlånga varianten. Väljer du långt är det bäst om stylingen upptill känns enkel och lätt. Av de tre looksen på bilden så är de två yttre bäst och mitten sämst. Anledning? Blusen må visserligen vara tunn men intrycket blir ändå ”tungt” för en korta tjejer som du och jag.

  Hoppas att du hittar rätt och känner att du har blivit hjälpt av bilderna! Kram Katarina

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/stilexperten-pa-seniormassan-med-klingel/