Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stylisten plockar höstmodet 2014

  16 maj 2014
  Bild från min Instagram.

  Bild från min Instagram.

  På söndag är det äntligen dags för den stora modefotograferingen! Jag efterlyste modeller till ett stort modereportage på MåBra-kvällen i Malmö, läs mer här. Tre helt vanliga kvinnor valdes ut som modeller och resultatet kommer ni att kunna ta del av längre fram i höst. Fast före dess lovar jag att bjuda på lite ”behind the scenes” bilder.

  Annons

  Veckan har inneburit en hel del klädplock hos olika klädföretag. Så mycket höstfint vi har att vänta oss! Som stylist får jag i regel låna plagg vid den här typen av fotograferingar, förutsatt att jag lämnar tillbaka dem i gott skick efteråt så klart. På bilden ser ni hur jag botaniserar bland höstkläderna hos märket Park Lane och skor hos TenPoints.

  skor tenpoints

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sparas-shoppingpase/