Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Stylisternas sex bästa stylingknep!

  24 juni 2017

  Tyckte den här var lite kul ”Stylingtipsen som moderedaktörerna dyrkar” skulle man ju kunna översätta rubriken med. De sex knepen är listas: rulla upp, vik upp, drapera, knyt, stoppa in och bälta.

  Kanske inte så roligt ändå, det är ju trots allt de där små knepen som får kläderna och stylingen att se så där avspänt och coolt ut. Själv är jag nog mest ”upprullad” och ”nedstoppad” men tror nog att jag hittills som stylist har använt mig av alla stylingknepen förutom ett.

  Annons

  Kan du gissa vilket?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar