Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Sugen på scarf och sjalar? Här är tipsen!

  22 april 2016

  Jag håller i stilkurser och härom dagen kom jag och mina deltagare in på sjalar, scarfs och olika knutar. Jag lovade att länka till min sjalfilm på Youtube och samla några tidigare inlägg om sjalknutar:

  6 enkla knutar på för nybörjaren

  Enkla scarfsknutar

  Förvara sjalarna som Susanna

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/shoppa-plagget-djurmonstrad-klanning/