Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Svarta stövletter hösten 2014

  17 september 2014
  Höstens snygga stövlar och skor när MåBra:s stilexpert bjuder på skobonanza!

  Höstens snygga stövlar och skor när MåBra:s stilexpert bjuder på skobonanza!

  Jag lovade er en vecka av skobonanza när jag gick igenom skomodet för hösten 2014 och valde ut snygga stövlar, skor  och boots till bloggen. Nu har jag valt ut fem par stövletter i svart med lite olika stil och uttryck. Vad tycker ni rent spontant, några favoriter?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  22 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/hostens-snygga-skomode-kommer-snart/