Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Ta chansen med MåBra:s ”gör om mig”!

  18 november 2015
  Så här såg det ut på MåBra:s första sida igår när vi gick ut med modellefterlysningen!

  Så här såg det ut på MåBra:s första sida igår när vi gick ut med modellefterlysningen!

  Det är dags för ”gör om mig” och nu efterlyser vi dig som är sugen att vara modell och få en ny stil av mig i ett kommande modereportage för tidningen MåBra. Visst låter det väl spännande? Läs mer om hur du anmäler ditt intresse HÄR.

  Annons

  Och du, tänk på att du gärna får tipsa andra om modellsökningen genom att dela inlägget på till exempel Facebook!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/snygg-stil-for-vinterns-hemmafester/