Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tack för boktips! Här är mina nya böcker

  19 mars 2017

  Många av er vet att jag älskar att läsa böcker och är ständigt på jakt efter nya titlar att plöja.   Ibland frågar jag er om boktips, speciellt om jag har avslutat några riktigt fina böcker som HÄR. Det var en månad sedan och jag följde era tips. Jag köpte de här fyra:

  Annons

  Det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan, Igelkottens elegans av Muriel Barberry, Parfymsamlaren av Kathleen Tessaro och Till himlen och tillbaka av Ebben Alexander.

  De var bra allihop men jag kan inte bestämma mig om jag tyckte bäst om Igelkottens elegans eller Parfymsamlaren. Någon av er som har läst båda?

  Nu har jag återigen fyra nya titlar som ligger och väntar på mig:

  Lyckliga människor läser och dricker kaffe av Agnès Martin-Lugand, Parfymen av Patrick Süskind, Här och nu av Eva Ludvigsen och Toner i natten av Jojo Moyes.

  Vet inte om det spelar någon roll men alla länkarna i det här blogginlägget går till ett och samma ställe. Det blev smidigast så när jag skrev blogginlägget. Själv köpte jag mina böcker över disk på närmsta Akademibokhandel. 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar