Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Tänk på detta när du byter frisör

  31 oktober 2014
  Här sitter jag i frisörstolen hos min nya frisör Pernilla på salong Känsla i Helsingborg.

  Här sitter jag i frisörstolen hos min nya frisör Pernilla på salong Känsla i Helsingborg.

  Ibland tvingas man byta frisör. Anledningarna kan skifta. Ibland måste man för att frisören har bytt ställe eller blivit gravid. Andra gånger för att omständigheterna har gjort det är smidigare att klippa sig någon annanstans.

  Annons

  Det sistnämnda var det för mig, jag har en ny frisör. Tidigare i veckan var det dags för mitt andra besök (här kan du se resultatet från det första mötet). Då passade jag på att fråga henne vad man bör tänka på när man möter sin nya frisör för första gången. Det här var hennes två tips:

  Sök inspirationsbilder

  Ta med bilder på frisyrer och färger som du gillar. Ju fler desto bättre. Då kan ni tillsammans lättare hitta den perfekta frisyren för just dig!

  Ditt vardags-jag

  Kom klädd och sminkad som du är till vardags – varken mer eller mindre. Då kan frisören snabbare skaffa sig en bild av vem du är och du som kund blir snabbare nöjd.

  Jag vill helst se ut som Robin Wright i håret.

  Jag vill helst se ut som Robin Wright i håret och jag tycker att hon lyckas bra, eller vad säger ni?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/du-missar-val-inte-tavlingen-om-babors-doft-set/