Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Tankar om trend

  26 oktober 2014
  Lacken som matchar höstens pastell-trend!

  Lacken som matchar höstens pastell-trend! Foto: Julia Althin

  Här är tre nagellack matchar en av höstens många färgtrender – pudrig pastell. Den uppmärksamma ser också att de matchar gårdagens stickade mode med de utvalda koftorna.

  Stiltipset till dig som klurar på trender:

  Annons

  När en viss färg är trendig men du själv inte gillar trenden. Undvik att spendera några slantar och köpa något trendigt och tro att du kanske vänjer dig så småningom. Köp när du vant dig och inte tvärtom.

  När en viss färg är trendig och du känner  ”kanske”… Ja, för du är lite sugen på att ”poppa till dig” men ändå inte är helt övertygad. Då är det läge att satsa på en liten detalj och börja utforska om den nya trenden kan vara något för dig.

  När en viss färg är trendig och du känner ”wow! Köp!

  Gårdagens koftor är för den som gillar den pudriga pastell-trenden. Nagellacken för den som är tveksam. Den som inte gillar det alls får en nya chans att hitta godbitar eftersom det kommer mer stickat på bloggen inom kort!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/hostens-stickade-koftor/