Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Tårtan som jag ville bjuda er på

  6 april 2015
  Här kommer en bild på mina flickors favorittårta, Lomelinos Cookies n' cream.

  Här kommer en bild på mina flickors favorittårta, Lomelinos Cookies n’ cream.

  Gårdagens tårta väckte uppmärksamhet och jag fick ett mejl från en tårtbakande läsare som undrade om jag hade gjort den och om jag inte kunde dela med mig av receptet. Jovisst!

  Tårtan har jag bakat. En gång. Den var inte speciellt svår men ändå lite knepigare och tålamodskrävande än en vanlig sockerkaka-vaniljkräm-grädde-och-bär-tårta om jag ska vara ärlig. Mina flickor fullkomligt älskar den och frågar varje högtid om jag inte kan baka den igen. Och jo, den var god. Supergod!

  Annons

  Här hittar du receptet och här hittar du Lomelinos blogg.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/stilexpertens-blogg-pa-mabra-fyller-1-ar/