Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Taryn Brumfitt: Prioritera hälsa före skönhet

  6 maj 2017

  Det här är ett foto på trebarnsmamman Taryn Brumfitt från Australien som vill få oss att älska våra kroppar för vad de är. Du kanske redan känner igen den ikoniska bilden? Den blev nämligen viral efter hennes Facebookinlägg för ett par år sedan och har sedan dess fått över 100 miljoner visningar.

  Annons

  Tidigare i veckan började jag att titta på hennes dokumentärfilm Embrace på Netflix. Sen kom jobbet emellan så jag hann aldrig se färdigt. Den känns lika aktuell och belyser så många bra saker om vårt förhållande till våra kroppar. Eftersom vi nu står i startgroparna till bikinisäsongen så undrar jag såklart om du har sett den?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar