Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Tävla om Babor:s doft-set för män

  28 oktober 2014
  Tävla om Babor man:s doft-set!

  Tävla om Babor man:s doft-set!

  Snart är det farsdag och jag vet att några av er läsare letar farsdagspresent. Lagom till dess och med fokus på män, tänkte jag därför kicka igång en liten exklusiv tävling av ett set med herrprodukter från Babor, en eau de toilette och en deodorant.

  Annons

  Det här är en tävling där du deltar genom att:

  1. Tipsa om min blogg på facebook genom att dela ett valfritt inlägg. Lägg en kommentar i det inläggets kommentarsfält när du har delat det.

  2. Skriv en kortare motivering varför din pappa, make, son, bror eller vän bör vinna detta doft-set.

  Senast fredagen den 31 oktober vill jag ha din motivering via mail. Adressen hittar du här intill. Vinnaren presenteras nu på lördag. Lycka till allihop!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/forandra-stilen-med-stickat/