Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Tävla om reflexer från Smart in the dark

12 november 2016
Snygg och säker i mörkret med snygga reflexer!

Nu kan du tävla och vinna snygga och säkra reflexer som kan lysa upp i höstmörkret.

Du har väl inte glömt tävlingen där du kan tävla och vinna snygga och säkra reflexer från Smart in the dark? Förra tävlingen hade jag på Instagram men efter er feedback så har jag nu valt att bara köra tävligen här med möjlighet att antingen dela inlägget på Facebook eller i ett mejl till en vän.

Annons
träning-träningskläder

Känner du igen mössan?

Jag tar gärna emot er feedback även den här gången!

Vad tycker du om själva tävlingsmomentet? Är det för svårt? Får du prestationsångest eller hur känns det? Hursomhelst, reflexerna är välgjorda, går att tvätta och är snygga tycker jag. Jag har dem själv och brukar använda mössan när jag är ute och springer.

Psst! För att komma till tävlingen klickar du på följande länk: Tävla om reflexer från Smart in the dark

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar