Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tävla om stövlar med vida skaft från Jobi

  14 oktober 2016
  Jobi

  Nu kan du tävla och vinna ett par snygga stövlar med extra vidd i skaftet till ett värde av 1095 kronor.

  Du har väl inte glömt tävlingen där du kan tävla och vinna stövlar med vida skaft från Jobi? Det är fortfarande skralt med tävlingsbidrag märker jag. Självklart funderar jag om det är för ”svåra” steg, om det är motigt att visa privata profiler på Instagram eller om priset inte känns rätt.

  Annons

  Jag tar gärna emot er feedback helt enkelt!

  Stövlarna är i skinn och passar dig som har lite kraftigare vader och vanligtvis lite svårt att hitta stövlar som passar. Priset för stövlarna är 1095 kr om du köper dem på Jobi:s hemsida. För att komma till tävlingen klickar du på följande länk: Tävla om stövlar med vida skaft från Jobi

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar