MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com


  I samarbete med STILSNACK

  Tävling! Vinn mjuk kashmirtröja hos STILSNACK

  12 juli 2017

  Tack alla ni som lyssnar, gillar och kommenterar podden STILSNACK. Hade jag vetat att det var så här roligt att göra podd så hade jag såklart gjort det för länge sedan. Här är en skärmbild som jag tog från STILSNACK på Instagram. Just nu har vi nämligen en tävling där du kan vara med och tävla om den leopardmönstrade tröjan som Jannice har:

  Tröjan är i en mjuk kashmir- och silkemix från Stenströms höstkollektion. Den kommer att kosta 1999 kr i butik senare i höst. 

  Till höger ser du min hall med alla lådor. Snyggt va?! Jag ville så klart göra mig till när Feng shui-proffset skulle komma men jag inte riktigt säker på att det gick hem. Jag fick nya order i senaste avsnittet som du kan lyssna på HÄR.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar