Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Taylor Swift om kroppsnojjor och insikter

  27 december 2014
  Taylor Swift om kroppsnojjor och insikter.

  Taylor Swift om kroppsnojjor och insikter.

  ”Jag skulle definitivt säga att jag har kroppsnojjor men det har alla. När du kommer till insikten att alla har kroppsnojjor – till och med de som i folks ögon anses vara perfekta – då kan du börja gilla dig själv.” Taylor Swift, sångerska

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/3-typiska-fallgropar-att-undvika-pa-rean/