Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Teamet

8 juli 2014

katarina-althin-team-rynkeby

Vi i Team Rynkeby Göteborg har gått från nya till nära under året som gått. Vi har skramlat bössor till förmån för Barncancerfonden, tränat spinning för att bli starka och ”tjötat” på Facebook för att vi har blivit goda vänner.

Annons

Men nu vågar jag nog påstå att vi har gått från nära till ”tajta”. Samtalen går ogenerat in på de bästa rumpsalvorna och lika fint som vi cyklar på led, radar vi upp oss i vägkanten när det ska kissas. Tjejerna till höger och killarna till vänster.

Jag kan berätta att vi igår och idag har markerat revir i både Tyskland och Holland. Och i Tyskland igen! Och I skrivandes stund så är vi i Holland igen! GPS:en spelade oss några spratt och ledde oss på villovägar ett par gånger igår. Resultatet? Några kilometer extra cykling bara…

Därför var det riktigt gott att slutligen sladda in på hotellet efter ”150 km + lite till rundan”. Svettiga, stinkande och stolta firade vi med öl och salta chips på gräsmattan utanför hotellet! Idag var det dock annat ljud i skällan. Hällregn, 11-14 grader, lätt blåst i 130 km. Vi var våta, hungriga och frusna. Kontrasternas dygn.

katarina-althin-team-rynkeby

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Laddar