Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Tecken på att man är en äkta cyklist

  27 maj 2014
  Cykelbrännan är också känd som bonnabrännan.

  Cykelbrännan är också känd som bonnabrännan.

  Jag var som vanligt ute på en träningsrunda på cykeln igår. Solen sken och vinden var ljum. Väl hemkommen såg jag det första tecknet på att jag håller på att bli en äkta cyklist. Jag hade nämligen fått tydliga tecken på ”cykelbränna”, kanske mer känd som bonnabränna. Inte så snyggt om man som jag vill bära plagg med tunna axelband i sommar.

  Annons

  Nu blir det till att ta fram brun-utan-sol-krämen. Fast jag måste erkänna en sak, jag har aldrig använt det förut. Jag kanske är en av de få personer som aldrig har provat det förut och hopplöst ute med mitt kanontips som jag nu ska leverera (i så fall får ni ha överseende):

  Brun-utan-sol-krämer kan lämna ränder eller fläckar. För att bli kvitt missfärgningar, gnugga/skrubba området med alkohol och en handduk. Skölj med vatten, låt torka och smörj in med vanlig hudlotion. Ta lite ny brun-utan-sol och smeta ut i stora cirklar över området.

  Visste ni det? 🙂

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/underbart-fodelsedagsfirande-i-stockholm/