Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  TEST: Hur mycket klädkoll har du?

  14 september 2015
  Hur "pulled together" är du enligt Oprah's test?

  Hur ”pulled together” är du enligt Oprah’s test?

  Hur pulled-together är du? Hittade en kul grej på Oprah’s nätsida som jag ville dela med er. Den engelska benämningen pulled-together syftar här på en kvinna med klädkoll, en kvinna som är organiserad och ”samlad”.

  Annons

  Enligt testet så har en pulled-together kvinna samtliga plagg som ni ser på bilden. En vit skjorta, en marinblå blazer, en rosa kashmirtröja, en beige pennkjol och svarta snyggbyxor. Tidlösa och klassiska plagg som hon matchar med trendigare kläder och accessoarer.

  Själv får jag 3/5 och är med andra ord ganska medel pulled-together om man får tro på testet. Återkommer med min betygsrapport i morgon. Vad får du för betyg?

  Länkar: vit skjorta, marinblå blazer, rosa tröja, beige pennkjol, svarta byxor.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  9 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/det-har-sager-accessoarerna-om-dig/