Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Testa lite nya stilgrepp!

  17 juli 2015
  I sidan, mitt på eller helt och hållet – hur stoppar du ner toppen i byxlinningen?

  I sidan, mitt på eller helt och hållet – hur stoppar du ner toppen i byxlinningen?

  Ibland ska man inte göra saker för svårt och dagens stiluppmaning är ett exempel på det. Nu vill jag att ni funderar lite på stylingen och hur ni vanligtvis gör med toppar, blusar och skjortor. Stoppar ni ner dem? Låter ni dem hänga löst? Eller hur gör ni?

  Annons

  Oavsett hur ni än gör vill jag idag uppmana er att göra på lite nya sätt. Prova att stoppa ner tröjan lite snett eller skjortan helt och hållet. Enkel styling när den är som bäst egentligen.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/hetta-upp-din-stil-med-monster/