Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Tips på alla hjärtans dag present

  10 februari 2016
  Behöver du tips på presenter inför alla hjärtans dag ska du hålla koll på stilbloggen den här veckan då jag tipsar om fina presenter för henne, honom och vännen!

  Behöver du tips på presenter inför alla hjärtans dag ska du hålla koll på stilbloggen den här veckan då jag tipsar om fina presenter för henne, honom och vännen!

  Söker du tips på alla hjärtans dag present till honom? Här kommer tips på  presenter som passar till pojkvännen, maken eller pappa på alla hjärtans dag.

  Länkar: boken Stiljournalen, förkläde i skinn, Starwars manschettknappar, sportbag.

  Annons

  Så här tänkte jag när jag valde ut presenttipsen: Min man älskar att grilla och han gör det i alla väder. Därför gillar jag tanken på att ge en sak som kanske inte är så romantisk egentligen men som mottagare kommer att uppskatta och verkligen använda.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tips-pa-alla-hjartans-dag-present/