Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tips på boots i olika prisklasser

  18 november 2016
  IMG_0872

  Jag är supernöjd med mina boots från R.M. Williams. Jag försökte minnas hur många år jag haft dem nu men är lite osäker. Tror jag är inne på fjärde året.

  Hej! Vill säga att jag tycker du har så snygg stil. Letar efter svarta ankelboots och dina supersnygga svarta på bilden där du står bredvid din man. Vad heter märket? Det är typ sådana jag vill ha. Mvh, Annelie

  Annons

  SVAR: Kul att du gillar mina boots och min stil. Tack för komplimangen! Skorna på bilden kommer från märket R.M. Williams. De säljs på nätet och i butiker runt om i landet. Mitt bästa tips är att googla märket!

  Du kan också spana in märket Loake som har liknande boots som R.M. Williams. Fördelen är att de är någon tusenlapp billigare.

  Ett tredje märke och billigast av de jag nämner idag är Blundstone med sina boots i lite grövre modell. De är inte fullt så ”finmejslade” i utseendet utan mer ”ruffa.

  Hoppas att du hittar skorna som du vill ha! Hälsar Katarina

  Psst! Du som läser bloggen kanske också har ett bra bootsmärke till Annelie? Isåfall får du gärna tipsa i kommentarsfältet!

  Tips på mer intressant läsning: 

  Din kompletta skogarderob i höst

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar