Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Tips på en trendig och tidlös basgarderob

30 mars 2017

Dagens stilinspiration är en kombination av tidlös (byxan) och trendig (skorna).

Idag vill jag bjuda på en svartvit stilinspiration och ge mina bästa tips för både den tidlösa och trendiga kvinnan som vill satsa på en basgarderob!

Tips för den tidlösa! En svart och vit klädsel kommer alltid att betraktas som tidlös och klassik. Den vida byxan är den mest tidlösa modellen av byxor. Satsa på en hög midja. Samma sak gäller klackar med djurprint som orm, leo eller zebra.

Annons

Tips för den trendiga! Den svartvita klädseln är alltid inne. Vissa säsonger kommer den trendiga byxan att vara snäv, andra gånger kort eller smal. Singoallatoppen är mer eller mindre ”dekorerad” men om du tittar noga så ser du att grundutförandet är det samma. Tåspetsen på skorna kommer att gå från rundade, till spetsiga till raka.

Länkar: byxor, topp, väska och skor

Psst! Känner du igen skorna härifrån?

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Laddar