Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tips på klassiska gåvor till studenten och bröllop

  8 juni 2016
  Tips på klassiska gåvor – perfekt som studentpresent eller bröllopsgåva!

  Tips på klassiska gåvor – perfekt som studentpresent eller bröllopsgåva!

  Studenten närmar sig och kanske känner du någon som blir student 2016 och söker studentpresent? Här är tips på fyra presenter som alltid är lika rätt vare sig du ska ge till en student, ett brudpar eller en jubilar.

  Annons

  Oavsett vem mottagaren är, väljer du att satsa på en klassisk gåva så kan du vara säker på att den håller över tid. Många gånger kan en klassiker vara den där saken som man kanske har gått och drömt om men aldrig unnat sig.

  Till studenten har jag också stora fotoböcker eller böcker med bilder från en viss stad eller ett land som jag vet att studenten kommer att resa till. Till några unga killar i bekantskapskretsen har jag gett bort stilböcker och i efterhand har jag förstått att det varit uppskattat.

  Om du har några bra tips på studentpresent så får du gärna dela med dig i kommentarsfältet! 

  Länkar: flasköppnare Georg Jensen, porslin Floris Ostindia/Royal Design, bricka Svenskt Tenn, mässingsljusstakar Skultuna/Cervera

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar