Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Tips på rätt urringning till din kroppsform

12 april 2016
halsringningar

Hitta toppen med rätt urringning för dig och din figur!

Rätt urringning balanserar din figur så att du får proportionerna som smickrar din hals, din ansiktsform och din byst. Låter det svårt? Med min lilla lathund till urringning kommer du enkelt att kunna välja urringningen som passar dig och din kroppsform!

Annons

V-ringning är det bästa valet för dig med stor byst. V-ringat förlänger halsen och förstorar inte bysten. Du som har liten byst väljer istället en V-ringning som är lite högre i skärningen och inte fullt så djup.

Båtringat är det bästa valet för dig som har en päronrumpa. Båtringningen kommer att bredda ditt axelparti och skapa balans mellan axlar och höft. Du som har smärta höfter väljer istället smala och höga byxor till båtringat.

Rundhalsat är det bästa valet för dig med litet ansikte och mindre byst. Rundhalsat drar blickarna till axlar och du uppfattas som proportionerlig. Du som har ett litet ansikte med tendens till dubbelhaka ska matcha det rundhalsade med ett längre halsband.

Du som läser bloggen, vilken är din favorit bland urringningar?

Tips på mer intressant läsning: 

Är halsbandet för tungt till den tunna toppen?

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Laddar