Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Tips på styling: byxa och stövlett

  26 september 2016
  Stylingtips! Så stylar du dina stövletter i höst.

  Stylingtips! Så stylar du dina stövletter i höst.

  Det är både snyggt och trendigt med konjaksfärgade och bruna stövletter. För dig som satsar på ett par för första gången – här kommer lite tips på styling!

  Till stövletter är det snyggast med en smalare byxa med något kortare längd. Jeans, chinos eller kostymbyxa funkar bra. Rulla eller vik upp om det behövs.

  Annons

  661db9554d3426c188be8514afe1ec1a

  Matcha med vitt! Vitt hör inte bara sommaren till. Bär dina bruna skor till en helvit outfit men kom ihåg att på hösten är det snyggast att välja lite varmare vita toner som äggskal istället för kritvitt.

  e2fe5d7f244eca5f8940b50ef1e60fc2

  Matcha med kappan! Det är vanligt att matcha skor med bältet men ta din styling till en ny nivå och matcha skorna med jackan eller kappan.

  1c76f52c978714ca467b2daef31c0f4f

  Satsa på mix! Men kom ihåg – en outfit blir alltid lite mer personlig och spännande om man bryter mot det välmatchade och mest perfekta. Satsa på en outfit som stilmässigt håller ihop typ klassikt, romantisk eller dramatiskt. Välj sedan att låta accessoarerna som skorna, väskan och bältet leva sitt eget liv med färger, mönster och material.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/hostens-skor-2016-bruna-stovletter-med-klack/