Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Tips på styling: stickat

  9 november 2016
  Här är tipsen på hur du stylar sin stickade tröja i vinter.

  Här är tipsen på hur du stylar sin stickade tröja i vinter.

  En kamelfärgad, beige eller brun stickad tröja kan räknas som en av garderobens klassiker och passar till det mesta. Jag gillar att bära den ihop med jeans men för att inte fastna i gamla hjulspår vill jag tipsa om lite olika styling.

  Annons

  stickat

  En elegant look får du om du matchar tröjans färg med kappans färg. Istället för vanliga jeans kan ett par gräddvita manchesterbyxor ge helheten en mer genomtänkt och ett ”finare” intryck.

  stickat-tröja

  En tuffare look får du om du istället parar ihop tröjan med ett bar skinnbyxor eller vakade jeans. Kombinerat med boots får du en rockigare look som känns tuff och trendig den här säsongen.

  manchetter

  Har du noterat den nya trenden med långa skjortärmar och öppna manschetter? En del av er tycker nog att de långa ärmarna är i vägen och visst är jag benägen att hålla med. Så här ser det iallafall ut om man hoppar på trenden och matchar med en stickad tröja. Vad tycker du?

  Läs mer: 

  Shoppa: stickade tröjor för alla kroppstyper!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/kroppsformen-v-kladerna-du-bor-udvika/