Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tips på styling: svarta stövletter

  27 september 2016

   

  Stylingtips! Så stylar du dina stövletter i höst.

  Stylingtips! Så stylar du dina stövletter i höst.

  Det är både snyggt och tryggt med svarta stövletter. För dig som redan har ett par eller funderar på att uppdatera dig – här kommer lite tips på styling!

  Stövletter kan bäras till det mesta och det är inga problem att bära dem varken till byxa eller kjol. Stilmässigt ska du satsa tänka på helheten. Var noga med att välja material som skiljer sig åt om du har en outfit som går i en och samma färg.

  Annons

  cae2a937ed8c220e7c842b472dab9360

  Till kjol! Just nu är den vadlånga kjolen extra trendig och det går utmärkt att bära stövletter till den. Men se upp, känns det plötsligt som att du fick väldigt korta ben kan det vara klokt att färgmatcha dina strumpbyxor med dina stövletter. En enhetlig färg från topp till tå kommer att förlänga.

  d60ce8e0cd2fa847a450371a62bd2aa6

  Till storskjortan! Skippa klänningen och satsa på en stor skjorta med en lång kofta istället. Till det bär du grova leggings eller jeggings (mellanting av jeans och leggings). Blir det för kylsigt kan du sätta ett bälte i midjan på skjortan.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar