Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tips! Packa väskan som ett proffs

  12 februari 2017

  Bilden hittade jag på Pinterest.com

  Packa väskan som ett proffs med hjälp av de här tydliga bilderna. Tricket med att rulla kläderna tycker jag själv är väldigt bra – visst kan de bli lite skrynkligt men blir inte allting lite skrynkligt i en väska?

  Mer intressant läsning:

  Packa smart med pyramidmetoden!

  Så många basplagg behöver du på resan!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar