Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tips! Så använder du färgerna till din fördel

  9 februari 2017

  Som stylist och stilexpert är färger ett av många verktyg som jag använder för att klä kroppsformer, välja kläder till modereportage och ge stilrådgivning. Jag delar in färgerna i tre grupper – varma, kalla och neutrala.

  Annons

  Eftersom olika färger talar till oss på olika plan är det ett perfekt hjälpmedel för att kommunicera. Exempel på varma färger för mig är rött, orange och gult medan blått, grönt och turkost är kalla. Till neutrala färger sorterar jag grå och bruna nyanser tillsammans med svart och vitt.

  I ett modereportage kan jag välja att kombinera färger från bara en av de tre grupperna. Men om jag verkligen vill ”lyfta” en person stil så är det mest troligt att jag väljer en kombination minst två grupper.

  Titta på dina kläder just idag – hur många färggrupper har du? Berätta!

  Det som jag beskriver ovan är alltså inte färganalysens sätt att jobba med färger. Då tar man reda på vilka färger som passar dig . Färganalysen är ett annat sätt att jobba med färg och ytterligare ett verktyg.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar