Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tips! Så lyckas du med jobbgarderoben

  26 augusti 2016
  Börja jobbhösten med att ta kontroll över din garderob och lista plaggen som du vill shoppa nytt.

  Börja jobbhösten med att ta kontroll över din garderob och lista plaggen som du vill shoppa nytt.

  Semestern är slut, hösten är här och det är dags att återvända till jobbet. Känslan av att starta upp med ny energi och kraft brukar resultera i att man vill rensa garderoben. Ut med gammalt och in med nytt. Här är frågorna du ska ställa dig:

  Annons

  Brukar du någonsin att bära plagget? Om du svarar ja, i så fall vid vilka tillfällen använder du kläderna? Om nej, varför inte?

  Kommer du att bära plagget i framtiden? Om ja, när då och med vad? Om nej, sortera bort plagget. Om du svarar kanske, välj ut lämpliga kläder som matchar till så att du bygger en färdig och fullt bärbar outfit.

  Vilken accessoar skulle kunna matcha plagget och göra det ännu mera ”du”? Gör en lista på dina favoritaccessoarer och klura på möjliga kombinationer.

  Till sist, vad saknas? Skriv en lista på plagg och accessoarer som skulle matcha kläderna i din garderob och göra din jobbstil komplett!

  Mer intressant läsning:

  Uppdatera din jobbstil med snygga skjortor 

  Karriärkvinnans jobbgarderob

  Bygg från grunden och börja med basen

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar