Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  TIPS! Så slipper du brun utan sol fläckar

  6 augusti 2016
  Bästa tipset för att få bort fläckar av brun utan sol.

  Bästa tipset för att få bort fläckar av brun utan sol.

  Brukar du smörja dig med brun utan sol? Då vet du nog också att det gäller att vara noggrann med bus-krämen* eftersom det är lätt att få fläckar och streck på benen. Men visste du att det finns ett ganska enkelt knep som tar bort bus-fläckarna i ett nafs? Blanda bikarbonat med lite vatten och gnugga på bus-fläcken så försvinner den.

  Annons

  När jag själv ska använda brun utan sol så smörjer jag först in benen med vanlig hudlotion och sedan tar jag bus. jag upplever att det är lite lättare att undvika fläckar om benen är väl återfuktade.

  *Bus är en forkortning av Brun Utan Sol.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/strumptrenden-som-gor-comeback/