Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tips: Tecken på att din foundation är gammal

  18 maj 2017

  Ibland är vi inte så ordningsamma som vi vill tro. Det räcker att ta en titt i sminkväskan skulle jag vilja påstå. De flesta av oss har antagligen smink som säkerligen har passerat bäst före datum, se tidigare inlägg: Så länge håller ditt smink.

  Annons

  Du kommer att få lite olika bud när det gäller din foundation. En del håller 6-12 månader medan andra några månader längre. Det här ska du titta efter om du tror att det finns risk för att just din foundation har blivit gammal:

  Din foundation har blivit gulare! Färgen på din foundation ändras efterhand eftersom den oxiderar.

  Din foundation skiktar sig! Tydliga skikt av innehållet i flaskan är ett tecken på att produkten är gammal.

  Själv brukar jag byta ut min foundation varje säsong och på så vis vet jag att den inte hinner bli gammal. När jag har fått lite solbränna bukar jag byta till en mörkare och framåt hösten när brännan är borta går jag tillbaka till en ljusare. 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar