Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tjejmilen Ann-Sofie älskar att springa lopp igen!

  10 september 2016
  – Vid nio kilometer kändes det som uppvärmning så nästa gång satsar jag på en halvmara, säger den urstarka Ann-Sofie.

  – Vid nio kilometer kändes det som uppvärmning så nästa gång satsar jag på en halvmara, säger den urstarka Ann-Sofie. Här bredvid mig på bilden.

  Grattis till Tjejmilen Ann-Sofie! Hur var det? 

  Vilket härligt lopp det var! Det var inte alls så trångt som jag trodde, istället var det lätt att ta ut stegen och springa om folk om man ville. Det gjorde att jag kunde slappna av längs loppet.

  Annons

  Det låter som en grym känsla att ha kraften att springa om?

  Jag njöt av loppet och hade kunnat ta i lite mer för att få ut det där extra. Men, det var härligt att bara ha kul. Vi stannade, tog kort med mobilen och hejade på andra. Det känns så bra att springa lopp igen!

  Bästa ögonblicket då?

  Jag tror det var runt sex kilometer när vi såg havet och Finlandsfärjan som kom in just då. Det var så himla vackert med stan, havet och just att båten kom så nära! Vid nio kilometer kändes det mest som att jag hade värmt upp.

  Har du något tips till andra som funderar på att springa Tjejmilen?

  Spring och ha kul! Njut av den vackra miljön under vägs.

  Har du hunnit tänka ut något nytt träningsmål?

  Jag sa till Malin att nästa gång får det minsann bli en halvmara på 21 kilometer. Jag börjar helt enkelt träna så får vi se vilken mara det blir.

  Läs mer om Ann-Sofies resa inför Tjejmilen:

  Ann-Sofie formtoppar med knipövningar

  Ann-Sofie tar nya tag

  Tjejmilen och alla bilderna

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar