Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tjejmilen Ann-Sofie formtoppar med knipövningar

  30 juli 2016
  Ann-Sofie har tidigare sprungit Göteborgsvarvet men efter barnen har det blivit färre lopp.

  Ann-Sofie har tidigare sprungit Göteborgsvarvet men efter barnen har det blivit färre lopp.

  Hej Ann-Sofie, vem är du?

  Jag är Ann-Sofie Hermansson, mamma till tre barn, gift med Jonas och bor i Kungälv. Jag är entreprenör och har utvecklat nya reflexer –  Smart in the dark®.  Jag föreläser även inom entreprenörskap, sälj och marknadsföring.

  Annons

  Varför springa Tjejmilen?

  Jag var en flitig löpare innan jag fick barn då jag bland annat sprang Göteborgsvarvet. Sen jag blev mamma har jag fortsatt att springa men inte på samma nivå.  Att springa tjejmilen kan bli kul och känns som en lagom utmaning.

  Hur är formen idag?

  Jag känner mig hyfsat bra i form för att springa en mil. I dag varierar jag min träning med allt från indoor, cirkelpass, raska promenader till löparpass på ca 5 km. Nu har jag satt som mål att träna bäckenmusklerna mer ordentligt. De är inte som de var innan jag fick barn.

  Känsla just nu?

  Konditionsmässigt känner jag mig helt ok i form. Bäckenbotten…här skall det knipas!

  Katarina om Ann-Sofie: jag blev så glad när Ann-Sofie hörde av sig och ville springa ihop. Räknar med att vi har massor att snacka om som egenföretagare och hennes resa med företaget. Jag ser också fram emot att lära känna en mer privat sida av Ann-Sofie eftersom jag är en nöjd kund och använder hennes reflexer och har rekommenderat dem här på bloggen, läs om mitt reflexbälte eller se en bild på min reflexmössa.

  Imorgon får ni träffa Malin!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar