Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tjejmilen Ann-Sofie tar nya tag

  20 augusti 2016
  Ann-Sofie

  Ann-Sofie trampade fel på löpbandet, sträckte höften men har siktet inställt på att komma igen!

  Ann-Sofie nu är det bara två veckor kvar till Tjejmilen, hur känns det?

  Nu är det nya tag som gäller. Jag behöver få upp konditionen! De senaste veckorna har det varit fullt fokus på jobb och alldeles för långa arbetsdagar. Jag har tränat några gånger men har mest lagt fokus på att rensa skallen med raska promenader.

  Annons

  Har du märkt av några skador eller fått något bakslag?

  Jag höll på att trilla av löpbandet på gymmet för två veckor sedan. Råkade trampa fel och oj så nära det var att jag åkte av. Blev lite skärrad men hämtade mig. Men jag fick nog en sträckning i höften som fortfarande känns.  Hoppas att det läker för nu vill jag börja springa mer.

  Och knipövningarna då?

  Jag fuskat även där… Jag hade fått in ett bra flyt med program på Youtube men, som sagt, det har varit långa jobbdagar de sista två veckorna så jag har tappat även knipövningarna.

  Hur ska du ladda de sista dagarna?

  Två veckor kvar och det blir sex löparpass, knipövningar och en massa raska promenader. Jag vill ju kunna njuta av Tjejmilen!

  Katarina om Ann-Sofie: vet hur det känns att vilja träna men inte riktigt kunna för att man har ont. Been there, done that! Det fina är att grunden finns där och kan man bara slappna av och promenera istället för att tokspringa och tro att det läker kroppen så klarar man det mesta. Så gjorde ju jag innan Vasaloppet och det gick ju vägen. Vi ska på Tjemilens fun-run och där jagar man inga tider! 🙂

  Mer läsning om Ann-Sofie:

  Ann-Sofie formtoppar med knipövningar

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar