Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tjejmilen-Julia har fått tävlingsinsikt

  29 juli 2016
  Det var bara en spark i baken som behövdes, konstaterade Julia när hon berättar om varför hon ska springa Tjejmilen.

  Det var bara en spark i baken som behövdes, konstaterar Julia när hon berättar om varför hon ska springa Tjejmilen.

  Hej Julia, vem är du?

  Snart 41-årig tvåbarnsmamma från Göteborg med en förkärlek för söta saker. Jag jobbar som projektledare inom marknadsföring och kommunikation, älskar film och är grym på att baka. Jag tänker själv att jag inte har någon vidare tävlingsinstinkt, men inser att jag nog behöver omvärdera det.

  Annons

  Varför springa Tjejmilen?

  Varför inte? Det är något jag har funderat på att göra i flera år, men aldrig kommit till skott att anmäla mig. När Katarina efterlyste några att springa med var det den spark i baken jag behövde.

  Hur är formen idag?

  Jag är periodare när det gäller träning och har sprungit från och till under ett par år. Mest från det senaste året om jag ska vara ärlig, men med tjejmilen som mål är det intensivträning som gäller just nu. Tur att det är semester så det finns tid.

  Känsla just nu?

  Jag kommer ta mig runt milen, frågan är bara på vilken tid. Jag vet att vi sa att vi skulle springa ihop i ett lugnt tempo, men tävlingsinstinkten har kikat fram i takt med att träningen går framåt… kanske kan jag få er andra med mig?

  Katarina om Julia: Åh, vad jag känner igen mig själv i Julia! Det där med att tävlingsinstinkten kickar in när man har gått från att känna sig som en seg gammal bil till att vara värsta starka och snabba vrålåket. Jag tror (och hoppas) att Julia kan peppa igång oss till värsta spurten på upploppet!

  Imorgon får ni träffa Ann-Sofie.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar