Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tjejmilen-Julia om sin tunga uppladdning

  22 augusti 2016
  Julia kommer att låta dagsformen bestämma om det blir milen under timmen eller ett lite långsammare tempo med resten av gruppen.

  Julia kommer att låta dagsformen bestämma om det blir milen under timmen eller ett lite långsammare tempo med resten av gruppen.

  Julia, nu är det mindre än två veckor kvar till Tjejmilen, hur känns det?

  Det känns ok. Under semestern fick jag blodad tand och började jobba mot att komma under den magiska timmen. Försöker springa varannan eller var tredje dag och variera längd och hastighet på rundorna.

  Annons

  Har du haft några skador eller upplevt något bakslag?

  De sista tio dagarna har det gått riktigt tungt. Jag får inte upp farten som tidigare och blir frustrerad. Kan inte riktigt lista ut hur jag skall komma framåt. Under våren har jag haft problem med ena höften (är det åldern?!) som inte går över. Har tid hos sjukgymnast för att se om jag kan få lite hjälp.

  Hur kommer du att ladda de sista dagarna?

  Jag bara skall springa korta snabba rundor veckan innan loppet. Men innan dess blir det minst en vända till på milen. Det hade varit så bra för självförtroendet och få tiden under timmen åtminstone en gång innan loppet.

  Sist men inte minst, något som vi alla undrar, kommer du att försöka klara Tjejmilen under en timme?

  Jag vet faktiskt inte än. Det är första gången jag springer ett längre lopp och andra gången jag springer lopp överhuvudtaget. Efter förra löprundan var jag beredd att strunta i alltihop men jag hoppas att det vänder.

  Katarina om Julia: Jag vill jättegärna springa med Julia men jag kommer verkligen att hurra och heja om hon beslutar sig för att ta sig an utmaningen med att springa milen under timmen. Det är ingen lek. Ska bli spännande, jag antar att vi får veta hur formen är när vi står på startlinjen.

  Mer läsning om Julia:

  Tjejmilen-Julia har fått tävlingsinstinkt

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar