Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tjejmilen-Malin är den glada löpcoachen

  31 juli 2016
  Malin är löpcoachen som hjälper andra att hitta glädjen i löpningen.

  Malin är löpcoachen som hjälper andra att hitta glädjen i löpningen.

  Hej, vem är du?

  Jag är Malin som njuter av att leva livet med långa löprundor, salta bad och skön musik. Men inte musik och löpning samtidigt… Jobbar gör jag också. Sedan i våras som vd för c4life, som arbetar med strategisk hälsoutveckling. Jag är skriver böcker, föreläser, håller kurser och är instruktör. Faktiskt så är jag löpcoach och anordnar löpeventet The Runner’s Convention!

  Annons

  Varför springa Tjejmilen?

  Har hört att det ska vara ett himla kul lopp att springa! Tycker att det finns en härlig power i att bara vara kvinnor i större sammanhang. Gillar att man kan välja att springa utan tidtagning för då blir fokus istället på löparglädjen! Och sen, att delta i motionslopp är en bra anledning att resa. Det känns liksom legitimt att dra till Stockholm en helg.

  Hur är formen idag?

  Ganska okej. Jag har haft en ganska lång period bakom mig med vad- och baksidalårstrul men är flitig med min rehab även om det är gôrtråkigt. Stark och uthållig mentalt och det kommer man ju långt på. När det gäller form är ju allt relativt, jag jämför med bara med mig själv!

  Känsla just nu?

  Skön… 10 km i Stockholm ska bli riktigt kul, ser fram emot gott snack, svett och gemenskap i löparspåren.

  Katarina om Malin: Min första spontana tanke var ”Shit, en löpcoach – nu måste jag verkligen tänka på att springa snyggt!” men jag släppte det snabbt när Malin styrde in på löpglädje. Så nu ser jag fram emot hur vi i lilla löpgänget får proffstips under loppets gång och det känns kanon! 

  Nu har du träffat mina nya vänner. Tillsammans ska vi springa Tjejmilen med MåBra i Stockholm den 3 september. Du kommer att få läsa mer om oss lite längre fram.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar