Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tjejmilen-Tessan laddar med vila

  19 augusti 2016
  Inför Tjejmilen har Tessan lärt sig vilken sorts träning som passar henne bäst.

  Inför Tjejmilen har Tessan lärt sig vilken sorts träning som passar henne bäst.

  Tessan, nu är det inte många dagar kvar till Tjejmilen, hur känns det?

  Det känns allt lite nervkittlande! Har upptäckt att kroppen ibland inte alls gör som jag känner. Som dagar när jag tror att jag ska springa på personbästa men så plötsligt, från ingenstans, är energin puts väck efter bara några kilometer.

  Annons

  Har du märkt av några skador eller haft något bakslag?

  Jag har inte råkat ut för några större skador. Vågar knappt säga så när det är tätt inpå loppet. Peppar, peppar… Däremot så är mina första 10-15 min, inom all form av träning, som en enda uppförsbacke och jag pustar och flåsar. Sen lossnar det och jag kan köra på länge.

  Det låter som du har fått träningskoll, eller?

  Jo, så känns det. Det är verkligen skönt nu när jag lärt känna min kropp och hur just jag fungerar i olika träningssammanhang. Vi är ju alla olika och reagerar inte alltid på samma sätt.

  Hur ska du ladda de sista dagarna?

  Tiden närmast loppet så kommer jag att undvika den tuffaste träningen på MMA Fitness eftersom jag blir segare i löpspåret av träningsvärken. Jag har märkt att jag har som mest ork efter vila.

  Katarina om Tessan: Det är med att de första 10-15 minuterna är en plåga känner jag igen. För mig är alltid den andra och tredje kilometern värst och det stämmer ju att det är de första minuterna. Hoppas att det går över så småningom.

  Läs första intervjun Tessan: 

  Tjejmilen-Tessan är färdig med ”mesträning”

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar